Privacy Policy

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε. Οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο και των παρόντων όρων χρήσης.

Το hellaschauffeur.com συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και άρτια εκτέλεση των κρατήσεων των πελατών μας και για τους καθορισμένους και νόμιμους σκοπούς και υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία κατά τρόπο συμβατό προς τους σκοπούς αυτούς, καθώς συνάδουν με την αρχή της αναλογικότητας (Άρθρο 5 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη δική σας συγκατάθεση και αφορά αποκλειστικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης των σκοπών λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας και του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων στο hellaschauffeur.com είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε κράτησης και για το λόγο αυτό δημιουργείται προφίλ του κάθε χρήστη, το οποίο είναι απαραίτητο για την επεξεργασία και ολοκλήρωση της κράτησης.
Κατά την κράτηση συλλέγονται τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Νομός, Χώρα, Τηλέφωνο, Κινητό, Fax, Διεύθυνση e-mail.

Το hellaschauffeur.com διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα μέχρι την ολοκήρωση της κράτησης, σε περίπτωση δε αδράνειάς του και μη συναλλαγής τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται.

Το hellaschauffeur.com δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

To hellaschauffeur.com θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προώθησης ή/και επικοινωνίας στο facebook και στην google μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του.

Tο hellaschauffeur.com δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων/προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Ειδικότερα, λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα και πρόσφορα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας (απόρρητο και ασφάλεια της επεξεργασίας του άρθρου 10 Ν.2472/1997) Χρησιμοποιούμε τα τελευταία πρωτόκολλα ασφαλείας (SSL-secure).

Tο hellaschauffeur.com λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων.

Εντούτοις, το hellaschauffeur.com δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Όποτε επιλέγετε είτε μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής παραγγελίας είτε μέσα από τη διαδικασία τηλεφωνικής παραγγελίας να μας γνωστοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή/και τον αριθμό κινητού σας τηλεφώνου, επιλέγετε ταυτόχρονα τη χορήγηση και τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Το hellaschauffeur.com ποτέ δεν θα κάνει χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άλλους πέρα από τους αναφερόμενους στο παρόν κείμενο. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι για το hellaschauffeur.com απολύτως σεβαστά κι επιθυμούμε να λειτουργούν αποκλειστικά προς δικό σας όφελος και με σεβασμό στην ατομικότητά σας και στην ελευθερία επιλογών σας.

Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων καθώς επίσης και δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία και καταγγελίας σε εποπτική αρχή (σύμφωνα με τους ορισμούς των άρθρων 13 έως 20 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη φορητότητα (σύμφωνα με τη δυνατότητα που σας δίνει ο Κανονισμός 2016/679 GDPR) ή την οριστική διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Για τυχόν άσκηση των δικαιωµάτων σας µπορείτε να απευθύνεστε στoν υπεύθυνο επεξεργασίας, που ορίζεται κατωτέρω.
Κάθε χρήστης έχει επίσης δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο info@hellaschauffeur.com (Άρθρο 2 περ. ια του Ν. 2472/1997 και Άρθρο 7 του Κανονισμού 679/2016 GDPR).

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι ο Γεώργιος Μαμασούλας, στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για τα ζητήματα προσωπικών δεδομένων τηλέφωνο επικοινωνίας 6974912630 και email: info@hellaschauffeur.com.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του hellaschauffeur.com, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το hellaschauffeur.com καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις. Με το παρόν συµφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρµογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση του καταστήματός μας, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Cookies
Τι είναι τα cookies
Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού - web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ). Η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά από κατάλληλη ενημέρωσή του.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη πιο εύκολη και ευχάριστη. Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες κατά την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο αλλά και να μπορούμε να εξελιχτούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις του κοινού μας.

Σχετικά Cookies
Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως: Για στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον ιστότοπο (analytics), μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing και προβολής του ιστότοπου στο διαδύκτιο (facebook, twitter, instagram, flickr, pinderest, google +, skype, linkedin, κλπ), εταιρική προβολή σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, vimeo, κλπ), υπηρεσία προσέγκησης της επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ), ενημερωση στοιχείων, εταιρεικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word, txt, κλπ),σύστημα κρατήσεων τρίτων με μορφή αναζήτησης, διαθεσιμότητας, κράτησης.

Απενεργοποίηση Cookies
Κανένα από τα cookies στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του browser σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απενεργοποίηση των cookies επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του browser σας.